2007-03-31

Brorsan har kommit ut med en singel i USA

Idag släpps en singel i USA med en låt som min storebror har skrivit. Jag är SÅ STOLT! Artisten som spelar den heter Anthony Rodriguez och singeln heter Boricua Lover. Läs en artikel om Anders i Länstidningen Östersund. Lyssna gärna också på själva låten Boricua Lover på Anthony Rodriguez MySpace-sida.

Mejla gärna min bror Anders och skriv vad ni tycker om låten. Det skulle han uppskatta.

2007-03-30

Kärt återseende

I förmiddags var min fd assistent AB hos mig. Det var ett kärt återseende. Hon hade med sig sin "supervåg" också, en våg som förutom att väga en kan känna av bl a fett- och muskelmassaprocent, metabolisk ålder och vätskeandel i kroppen. Jag har vägt mig på den vågen förut, men nu var det länge sen sist.

2007-03-29

Magsjuka

I måndags fick jag nån sorts magsjuka. Jag spydde från kl 19 på måndagen till kl 3 på tisdags morgon. Sen dess har jag bara haft feber och yrsel. Och matthet, givetvis. Jag har nästan aldrig haft magsjuka, så jag vet inte hur jag påverkas. Konstigt.

CB, min assistent, är sjukskriven tre veckor framåt. Tråkigt... Det blir även besvärligt för mig, med nya assistenter hela tiden. Idag har jag en som jag aldrig haft förut. Inte så kul när man är sjuk, att ha en ny assistent. Imorgon bitti jobbar min fd assistent AB. Ska bli jättekul att få träffa henne igen. Jag har ju träffat henne en gång efter hon slutat, jag hälsade på hemma hos henne för en månad sen eller nåt.

Förra veckan skickade jag Chokladogram till CB, men på kortet som följde med stod det tydligen "Grattis Greta!" och namn på dem som grattade Greta. Haha! Mitt kort måste då ha kommit till nån annan. Osis. Det var första gången jag anlitade Chokladogram, nämligen. Hoppas hon fick rätt choklad, iaf. :D

Jag läste en intressant recension av nyaste Office-paketet. Jag tror jag ska köpa det. Verkar så mycket bättre än tidigare Office-paket.

2007-03-26

Fint väder

Idag har jag satt ute på altanen och solat. Väldigt skönt. Det är plusgrader ute och klarblå himmel. Nu ska jag sätta igång och plugga.

2007-03-24

Fint väder

Jättefint väder ute. Imorse satt jag ute på altanen i en och en halv timme. Det var jätteskönt.

2007-03-22

Ingen assistans...

Min assistent CB:s vikarie är tydligen sjuk idag, så det blir ingen assistans för mig idag - troligtvis. De letar efter vikarie (för vikarien!) men alla verkar antingen jobba eller vara sjuka.

2007-03-19

Ont

Jag halkade på isen idag när jag gick hem från ICA, så nu har jag ont i höger knä. Det gör inte ont hela tiden, men när jag böjer knät bränner det till. Jag har ringt sjukvårdsupplysningen och de sa att jag skulle hålla koll på om knät blir svullet. I så fall ska jag kontakta hälsocentralen, annars bör smärtan gå över efter ett par dagar. Jag får väl ta fram Alvedon-burken igen...

2007-03-16

Känns lite bättre

Jag ringde min goda vän HB och pratade lite, så nu känner jag mig lite bättre. :-) Hon skulle ut med några kompisar och ha knytkalas utomhus. Tänk att det är snöfritt i Malmö! Här är det ganska mycket snö kvar än. Jag längtar till våren. Vad härligt att slippa snön, men vi här uppe får nog vänta till i alla fall mitten av april. I och för sig är hela Sverige varmare än det brukar, så det kanske tinar upp här också.

Tungt

Idag känns allt tungt. Jag pratade just med min assistent i telefon och hon mår inte alls bra. Det gör att jag inte mår bra, heller. Det är frustrerande att känna sig så här maktlös. Jag vet inte vad jag kan göra för att vara till hjälp och stöd. Jag antar att det enda jag kan göra är att finnas där, och lyssna om hon vill prata. Jag vill inte gå in på några detaljer här i bloggen, men jag önskar att allt ordnar sig till det bästa. Mina tankar går till henne idag.

2007-03-15

Plugg och WoW

Idag har jag pluggat lite grann. Jag har också spelat WoW. Nu ska jag gå och borsta tänderna för att sen lägga mig. Jag är jättetrött. Har varit det hela dagen. Jag vaknade kl 7 imorse istället för den vanliga tiden, kl 8. Jag sitter här med en nästan urdrucken drink, White Russian, som jag gjorde för första gången ikväll. Den innehåller
  • 4 cl vodka
  • 2 cl Kahlúa
  • 2 dl mjölk

Den var ganska god, men jag tror att jag ska ta vanlig (röd förpackning (Milko), 3% fett) mjölk istället för lättmjölk nästa gång.

2007-03-10

Kusinen på hemväg

Nu har min kusin åkt hem. Nu ska jag vila. Det har varit kul, men tröttsamt. Jag vet inte varför jag är så trött, kanske håller på att bli sjuk igen. Jaja, vi får se.

2007-03-06

Kusin på besök

Imorgon kommer min kusin på besök! Kommer bli skoj! Han blir kvar tills på lördag. Vi ska spela WoW hela tiden. Haha! Vad vi ska levla! *gnider händerna* Jag längtar redan. Ska försöka få med honom på min podcast också. :-)

Idag fick jag till en labb på Javakursen. Kul kul! Det var svårt att få till, men det gick! Labben gick ut på att skapa en klass som kunde skapa punktobjekt, alltså talpar som ska vara koordinater i ett tänkt tvådimensionellt koordinatsystem.

Vad mer har jag gjort? Hmm... jag skrev en dikt igår. Det var längesen! :-) Imorgon ska jag försöka plugga lite mer innan min kusin kommer. Måste möblera om också, så vi får in tältsängen som han ska sova i. Nu ska jag spela WoW, sen lägga mig. Godnatt!

2007-03-04

Äntligen en fungerande installation


Jag har äntligen, efter två misslyckade försök, lyckats installera Linux.

2007-03-01

Johans podshow: Episod 24 - Musikshow 01

En ny podshow-episod är ute nu. Lyssna direkt eller prenumerera, så får du denna och nästkommande episoder nedladdade automatiskt till din dator eller mobiltelefon.

Linux


Nu är jag officiellt en datornörd. Jag har för första gången i mitt liv installerat Linux. Nåja, jag ska de närmaste timmarna.